HomeHumorLLDL: Sabine vraagt naar favoriete standje maar Bert gooit meteen zijn fetisj...

LLDL: Sabine vraagt naar favoriete standje maar Bert gooit meteen zijn fetisj op tafel

Als je maar kort de tijd hebt om elkaar te leren kennen, dan is het slim om direct alle facetten van de liefde te bespreken. Bij liefde hoort uiteraard ook intimiteit en lust dus dat moet ook besproken worden. Sabine is erg benieuwd naar het favoriete standje van Bert, maar had niet verwacht dat hij met zijn fetisj aan kwam zetten.

Niets te gek

Normaal hebben deelnemers in Lang Leve de Liefde altijd het vragenbakje nodig om los te komen. Sabine en Bert daarentegen praten honderduit met elkaar. Ze hebben die stomme kaartjes niet nodig om wat spannende praat te houden. Sabine is dan ook erg benieuwd naar wat Bert zijn favoriete standje is. Niets te gek! Zegt ze daarbij.

Bert geeft aan dat hij niet echt iets favoriets in gedachten heeft. Sabine vult hem gauw aan en vindt ook dat het allemaal wel gewoon vanzelf gaat. Tóch wil Bert wel nog even wat kwijt… Hij voelt de kans om haar te vertellen over waar hij helemaal gek van wordt. Als Bert namelijk een dame in een zwarte panty ziet, is hij niet meer te houden. Sabine kan er wel om lachen en vertelt dan ook gelijk haar eigen fetisj maar. Ze houdt ervan om lekker gemasseerd te worden. Dat wordt ze ’totally ontspannen’. Heerlijke en eerlijke mensen joh, dat kan nog wel eens leuk aflopen!

Meer van dit