HomeGekkiesLLDL: Paula vraagt of Stijn haar knap vindt maar wat hij dan...

LLDL: Paula vraagt of Stijn haar knap vindt maar wat hij dan zegt, had ze niet verwacht

Er zijn verschillende redenen om mee te doen aan Lang Leve de Liefde. Zo kun je op zoek gaan naar de liefde, de lust of zelfs naar een beetje bekendheid. Het helpt als je dan wat geks zegt, zodat zinloze websites zoals wij daar dan een stukje over schrijven. Nou gelukt hoor Stijn, jij krijgt je aandacht!

Eerste indruk

Paula is erg benieuwd naar de eerste indruk die Stijn van haar had. Ze vraagt hem voorzichtig wat hij dacht toen ze voor het eerst binnen kwam lopen. Stijn geeft op zijn beurt aan dat Paula niet per se zijn type is. Hij voegt er nog wel aan toe dat hij dat dan meer qua uiterlijk bedoelt. Terwijl hij dan wel weer vindt dat ze er mooi uit ziet. Lekker tegenstrijdig allemaal.

Paula heeft er ook wel haar eigen kijk op. Ze snapt wel dat als je op stap gaat, dat je dan puur naar uiterlijk kijkt wanneer je op jacht bent. Maar ze is wel van mening dat wanneer je met iemand op date gaat, dat je elkaar dan ook wel leert kennen. Daarmee doelt ze natuurlijk op het feit dat ze nu met elkaar opgescheept zitten en dat ze moeten kijken of hun innerlijk goed bij elkaar past. Stijn is daar direct heel duidelijk over en besluit het ondenkbare te zeggen: “Innerlijk is niet te neuken”.

Meer van dit: