HomeGekkiesLLDL Laura lag te wippen op TV en is nu piswoest door...

LLDL Laura lag te wippen op TV en is nu piswoest door iedereens mening

Laura de Hoog deed mee aan Lang Leve de Liefde en dat heeft ze geweten ook. De afgelopen twee dagen was ze wereldnieuws in Nederland. Dat kwam, niet in de laatste plaats, omdat ze besloot te wippen op nationale televisie. Nu iedereen daar een mening over heeft, is ze piswoest.

Laura de Hoog

We wisten al dat Laura wat volgers op TikTok had, maar dat het er bijna 300.000 waren was voor ons ook een verrassing. Ze is zo populair omdat ze op hilarische wijze haar ongezouten mening geeft op de dagelijkse dingen in het leven. Die filmpjes sloegen zo erg aan, dat ze dus een gigantische hoeveelheid volgers heeft opgebouwd.

Hoewel Laura dus graag haar mening overal over geeft, vind ze het toch wel irritant dat mensen nu ook een mening over haar hebben. Laura heeft uiteraard een TikTok video opgenomen waarin ze het één en ander even uit- en weerlegt. Zelf vindt ze vooral dat ze niet heel veel geks gedaan heeft.

Geknipt en geplakt

Laura steekt haar betoog af over het feit dat ze het niet heel gek vind dat ze lag te wippen. Dat klopt ook wel, maar het is natuurlijk wel gek dat je dat gaat liggen doen in een programma waarvan je weet dat er geknipt en geplakt gaat worden. Daarover zegt ze meteen: “Weet je als iemand tegen mij zegt: One Night in Laura, dan ga ik daar keihard om zitten lachen. Maar dat wordt niet uitgezonden want dat is niet leuk om naar te kijken”.

Verder is ze niet blij dat er veel over gepraat wordt. “De Gerda’s op Facebook gaan los en op twitter word ik afgemaakt”. Waar ze wel blij mee is, is dat er nu gepraat wordt over het feit dat ze dit als vrouw niet zou mogen doen. Haar boodschap is duidelijk: “Ik ben een vrouw met behoeftes, ik hou van mannen en als ik er zin in heb dan doe ik het. Ik laat me niet zomaar nemen“. Geen hele sterke boodschap als je vervolgens zelf besluit om niet te verlengen, maar goed.

@laudehoog

LLDL.

♬ origineel geluid – Laura de Hoog

Meer van dit: