HomeWTF?!LLDL Kijkers geraakt door emotionele beelden van Opa Jeroen en Regina

LLDL Kijkers geraakt door emotionele beelden van Opa Jeroen en Regina

Meedoen aan Lang Leve de Liefde is niet altijd meedoen aan Lang Leve de Lol. Vaak lijkt het wel alsof de gekste gekkies in beeld komen maar gelukkig zijn er ook nog mensen die écht een maatje zoeken. Opa Jeroen is zo iemand en hij is dan ook opgegeven door kleindochter Els om de liefde te vinden.

Opgeven voor LLDL

Wanneer je jezelf opgeeft voor het programma Lang Leve de Liefde wil dat nog niet zeggen dat je ook daadwerkelijk mee mag doen. Je moet eerst door een screening heen en afhankelijk van de uitkomst daarvan, kun je meedoen. Dat proces kan best lastig zijn wanneer je op leeftijd bent en dus is het prettig als kleinkinderen meedenken.

Kleindochter Els heeft haar opa Jeroen opgegeven voor het programma. Ze hoopt dat hij daarmee minder eenzaam zal zijn en een maatje voor het leven gaat vinden. Zelf kijkt ze zonder dat Jeroen het weet, mee met de date. Jeroen treft dan Regina aan en het lijkt direct tussen de twee te klikken.

Knuffel is gratis

Uiteraard komt het vragenbakje ook tevoorschijn en daarop staat een vraag die Jeroen moet stellen: “Wat heb je liever? Een knuffel of een compliment”. Als het antwoord dan een knuffel blijkt, geven de twee elkaar vervolgens een dikke knuffel. Al gauw is te zien dat ze dat beide nodig hebben want er volgt ook een kus. Het ijs lijkt gebroken.

Als Opa Jeroen zijn kleindochter vervolgens belt om het te vertellen, zien de kijkers pas hoe diep zoiets zit. Het verlangen naar een maatje is zo groot dat Jeroen er zelf ook emotioneel van wordt. Na al dat wippen is dit toch ook wel weer eens heel fijn om te zien. Mensen die liefde nodig hebben en het dan ook daadwerkelijk bij elkaar lijken te vinden. Op de korte fragmentjes hieronder (geen zorgen, er zitten geen vervelende reclames voor) is te zien hoe het avontuur van opa Jeroen verloopt.

Meer van dit