HomeGekkiesLLDL Kijkers gaan helemaal stuk om Vanessa haar geloof

LLDL Kijkers gaan helemaal stuk om Vanessa haar geloof

Het is alweer een tijdje geleden dat we over Lang Leve de Liefde hebben kunnen schrijven. Na weken vol met fragmenten van wippende mensen, is er nu een periode van droogte. Gelukkig zijn er dan altijd nog figuren zoals Vanessa, die de kijkers aan het lachen weten te krijgen.

Zweverig

Al vanaf het begin af aan is duidelijk dat Rob een heel stuk zweveriger is dan Vanessa. Ze krijgt een aantal kristallen cadeau, die een bepaalde werking kunnen hebben. Ze klinkt meteen huiverig want Rob probeert het een beetje uit te leggen maar het lijkt haar niet te kunnen boeien. Ook de chakra kaars die ze erbij krijgt, is niet echt een schot in de roos.

Vervolgens lijken ze het best gezellig te hebben maar echt een klik is er niet. Vanessa wil lekker op de bank slapen en appt haar vriendin met de vraag of ze niet toevallig al naar huis kan. Heel soepel loopt het in ieder geval allemaal niet. Toch eindigen de twee samen gezellig in de jacuzzi. Zoals we weten gebeurt daar regelmatig nog wat magie.

Geloof

In de jacuzzi komt het puntje geloof en spiritualiteit weer aan bod. Wanneer Rob vraagt of Vanessa ergens in geloofd zegt ze nuchter: “Ik geloof dat ik vanavond dronken word”. Gevolgd door: “Als ik iets niet ben, dan is het zweverig”. Gelukkig kan Rob er wel om lachen.

Rob probeert nog even zijn zweverige kant onder woorden te brengen maar als hij dan over zijn diploma Reiki begint, zegt Vanessa: “Reiki is een cursus die je kunt doen. Dan denk ik: dan is het dus ook niks aparts, als iedereen het kan. Dan krijg je een certificaat en dan denk ik: rot op man, het is hetzelfde als een strikdiploma.” Kijkers gingen helemaal stuk om Vanessa, en zagen een dergelijk geloof ook wel zitten.

@infovbm2bz

Vanessa heeft een bijzonder geloof

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit: