HomeGekkiesLLDL: Ivo weet niet wat hem overkomt als Malgorzata hem imponeert

LLDL: Ivo weet niet wat hem overkomt als Malgorzata hem imponeert

De aflevering van Lang Leve de Liefde waarin we zien hoe Malgorzata, Ivo probeert binnen te hengelen is misschien wel het meest ingestuurde fragment van het jaar voor ons. En terecht want de Malgorzata is best wel extravagant. Ivo vindt het maar prachtig.

Vuurspuwen

Malgorzata staat Ivo op hoge stelten op te wachten en wanneer Ivo ten tonele verschijnt, begint ze voor hem vuur te spuwen. Lekker zichzelf gaat ze aan de gang en ze schroomt zich niet om af en toe de rommel uit haar bek te tuffen.

Ivo weet niet zo goed wat hem overkomt en is er dan ook best wel sprakeloos van. Zeker wanneer Malgorzata hem verteld wat ze allemaal nog meer voor werk doet. Ze is namelijk ook nog stripper en paaldanseres van beroep. Het enige wat hij uit kan kramen is de vraag of andere mannen dan ook aan haar zitten.

Strippen

Later in de aflevering zien we hoe Malgorzata haar kunsten aan Ivo laat zien. Die is daar zichtbaar van gecharmeerd en als hij moet gaan liggen preformt de dame een heuse brazilian twerk sessie (ofzo). Het lijkt wat zeer te doen maar ze hebben in ieder geval wel veel lol met zijn twee├źn.

Malgorzata kwam speciaal voor Ivo in het programma en ze vind hem ook echt een leuke man. Ivo lijkt op zijn beurt ook wel te genieten van de aanwezigheid van zijn date. Hij gaat haar lekker wakker maken om te vragen of hij al mag ontbijten maar als ze niet wakker wordt, laat hij effe zien dat hij over wat humor beschikt. Is dit het ideale stel?

Meer van dit: