HomeTelevisieLLDL-Dennis is dol op zijn kabouterpak: "Doe hem elke dag even aan"

LLDL-Dennis is dol op zijn kabouterpak: “Doe hem elke dag even aan”

Bij Lang leve de liefde hebben ze weer een bijzonder figuur weten te vinden. Deze week mogen we kennismaken met Dennis. Dennis maakt van elke dag een feestje. Hij is dol op kerst en steekt dit niet onder stoelen of banken. Helaas voor hem is Machien zelf helemaal niet zo gek op de kerst. 

1.6 miljoen kerstlampjes

Dennis heeft het hele jaar door 1.6 miljoen kerstlampjes aan zijn woning hangen. Met een speciaal boek laat hij foto’s van zijn woning zien, helemaal verlicht in de kerstsferen. Machien weet niet zo goed wat ze ervan moet vinden. Als hij dan ook nog zijn kerst tatoeages laat zien, dan weet ze helemaal niet meer zo goed wat ze ervan moet vinden.

Hij heeft namelijk meerdere tatoeages, geheel in het teken van kerst. Eentje van de Grinch staat pontificaal op zijn arm, waardoor je er niet overheen kan kijken. Het liefste kijkt Machien er wel overheen, want ze vindt het helemaal niets.

Dennis in kerstmanpak

Als ze dan even de kerstvibe probeert te vergeten, dan zorgt Dennis ervoor dat ze er alsnog aan herinnerd wordt. Als ze even beneden is geweest, dan schrikt ze zich kapot bij terugkomst. Dennis zit in een heus Kerstmanpak, waar menig mascotte jaloers op is. “Heb je hem veel aan?”, vraagt ze hem daarom ook snel.

Als hij dan ook vertelt dat het pak het gehele jaar in de woonkamer staat en dat hij hem geregeld aan heeft, weet Machien even niet meer hoe ze moet reageren. Heeft ze nou een date met Dennis of met de kerstman?

Meer van dit: