HomeGekkiesLLDL deelnemers liggen te wippen maar dan zegt Duco het ondenkbare

LLDL deelnemers liggen te wippen maar dan zegt Duco het ondenkbare

Zeer zelden zien we wippende deelnemersĀ bij Lang Leve de Liefde maar toch gebeurt het regelmatig. Ook nu was het weer raak met Tiktokker Laura en haar date Duco. Ze hebben het erg gezellig en groot gelijk hebben ze.. Totdat Duco iets zegt waarmee hij alles verpest.

Gezellig

Meteen als Laura en Duco elkaar ontmoeten is het gezellig. De klik is er op meerdere vlakken en ze zijn er snel achter dat ze beide de nodige ervaring met zich meedragen. Als Duco wordt gevraagd hoeveel partners hij al in bed gehad heeft, is hij daar erg duidelijk over. Hij laat weten veel meer dan 50 dames gehad te hebben.

Wat er van waar is weet natuurlijk niemand maar dat hij een gladde jongen is, ziet iedereen. Na een dolle duikavond in de jacuzzi, eindigen ze in bed. Daar kletsen ze nog wat en zet hij zijn move in. Na een lekker potje tongworstelen is het wel duidelijk, daar gaat gewipt worden!

Verpest

Aan het einde van de aflevering is te zien hoe de twee het ontzettend gezellig hebben ’s nachts. Niets lijkt de twee nog een fijn leven in de weg te staan, totdat Duco het helemaal verpest voor zichzelf. Laura vraagt namelijk aan Duco: “Als deze date een film zou zijn, wat zou dan de titel zijn”.

Wat Duco dan zegt is niet handig als je op zoek bent naar liefde. Laura kijkt ook meteen als een zuurpruim… Toch is er een kleine kans dat het nog te redden valt. Laura gaf namelijk vlak daarvoor aan dat ze gaat blozen van gladde mannen. Duco zal eerst maar moeten bewijzen dat hij er niet alleen voor het wippen is. Maar dat zien we helaas in de volgende aflevering pas.

Meer van dit: