HomeGekkiesLLDL Deelnemer Pieter is het voorbeeld van die ene vieze collega

LLDL Deelnemer Pieter is het voorbeeld van die ene vieze collega

Laten we eerlijk zijn, we kennen allemaal die ene dubbelzinnige gozer die altijd op het randje leeft. In veel gevallen is het die ene collega maar het kan natuurlijk ook gewoon iemand zijn die je op Tinder tegenkomt. Voor Jellie kon het nog erger, het was haar date in Lang Leve de Liefde.

Dubbelzinnigheid

Dubbelzinnigheid is iets waar de meeste mensen maar moeilijk mee om kunnen gaan. Zeker in het huidige tijdperk, wordt het niet meer gewaardeerd als mensen dubbelzinnige opmerkingen maken. Zéker mannen moeten voortaan goed oppassen met wat ze zeggen. Toch is er altijd die ene kerel die je kent, die perse alles dubbelzinnig moet maken.

Pieter is zo’n voorbeeld, vanaf het begin af aan begint hij namelijk met dubbelzinnige hints. Zo bracht hij een taart mee als cadeautje, maar met een foto van zichzelf. De bedoeling is dan natuurlijk om te vragen wat Jellie het lekkerste aan hem vind. Binnen no-time begint hij ook al over of ze al zin heeft om zijn toetje te zijn.

Afgewezen

Pieter wordt met zijn opmerkingen keer op keer afgewezen. Dat stelt hem wat teleur dus probeert hij zijn romantische kant in de strijd te gooien. Hij perst een sinaasappeltje en gaat buiten op haar zitten wachten. Als ze dan aan komt lopen wordt Pieter zelf emotioneel van hoe lief hij zichzelf vind.

Puntje bij het paaltje is het natuurlijk de vraag of er een match is. Pieter ziet het wel zitten maar Jellie is er helemaal klaar mee. Ze wil niet verlengen en ze wil zelfs zijn foto niet hebben. Jammer voor Pieter, en ook zeker voor Pieters collega’s die nu weer al zijn dubbelzinnigheid aan moeten horen.