HomeHumorLLDL deelnemer Lucette weet precies hoe ze haar pluspunten in moet zetten

LLDL deelnemer Lucette weet precies hoe ze haar pluspunten in moet zetten

Als we het hebben over het programma Lang Leve de Liefde, kijken we nergens meer van op. De lijst van hilarische, opmerkelijke en emotionele fragmenten is een lange lijst en heeft op deze site zelfs een eigen afdeling. Ook vandaag hebben we weer kunnen genieten van een heerlijk stel in het programma!

Lang Leve de Liefde Lucette

Lucette doet mee aan Lang Leve de Liefde om zo de perfecte partner te vinden. Ze wordt gekoppeld aan een gozer en dat lijkt wel te matchen. Ze is in ieder geval druk bezig met haarzelf opdirken en heeft ook haar pluspunten in volle glorie in de etalage gezet.

Wanneer ze haar lippen aan het insmeren is met lipgloss, krijgt ze de opmerking dat ze er helemaal kunstig uit ziet. Of hij dat meent is maar de vraag want hij grinnikt er een beetje bij. Naar mijn mening probeert ze zichzelf in Donald Duck te veranderen maar gelukkig pakt ze het zelf gewoon als een complimentje op. Een klein lesje visagie zou in ieder geval geen dom idee zijn voor Lucette.

Pluspunten

“Vind je?” vraagt ze. Vervolgens wil ze wel graag laten weten dat alles aan haar echt is. De gozer kan dat wel zien maar twijfelt wel over de lippen van Lucette. Daarbij geeft ze aan dat haar moeder dikke lippen had en dat ze haar eigen lippen het liefst nog een beetje extra kracht geeft. Ze houdt namelijk van veel.

Door dat te zeggen maakt ze een perfect bruggetje naar haar pluspunten. Daar is ze namelijk erg trots op. Zo trots dat ze die graag aan iedereen laat zien. “Vroeger legde ik ze gewoon op de bar en dan zei ik, twee biertjes”. Zegt ze terwijl ze naar voren buigt. Fijn om te zien dat er nog vrouwen van de oude stempel zijn. Ze laat haar date giechelen als een klein jochie met haar pluspunten.