HomeGekkiesLLDL Deelnemer Laura wordt wild als ze erachter komt hoe Niels in...

LLDL Deelnemer Laura wordt wild als ze erachter komt hoe Niels in elkaar steekt

In het programma Lang Leve de Liefde heb je maar kort de tijd om iemand te leren kennen. Als je er dan achter bent hoe iemand in elkaar steekt, kun je ervoor kiezen om het af te kappen of om nog een dagje langer met elkaar te zitten. Laura was er al heel snel achter hoe Niels in elkaar steekt.

Introvert persoon

Niels lijkt in eerste instantie een introvert persoon. Laura daarentegen is juist wat meer extrovert en laat haar emoties goed zien. Niels laat weten dat hij niet zo’n mooi en verzorgd meisje had verwacht en Laura laat weten dat ze er al wel achter is hoe Niels in elkaar steekt.

Als Niels aangeeft dat hij er niet heel erg ruig uit ziet, zegt Laura dat ze denkt dat hij best wel fel kan zijn. Althans… ze zegt dat niet maar ze begint erbij te grommen. Niels gaat op zijn beurt terug te grommen maar daar wordt Laura alleen maar wilder van. “Weet je wat jij bent, je komt heel lief over en dan vervolgens: Grr!”. Je zou zeggen dat het dan stopt maar hij gromt gewoon weer terug.

Complimentjes

Hoe vreemd het fragment ook lijkt, toch krijgen de twee veel complimentjes van kijkers. Vooral de lieve Laura is graag gezien en mensen kunnen het zéker waarderen dat ze zo spontaan is. Hoewel ze ook kleuterjuf wordt genoemd, is er blijkbaar toch wel vraag naar meiden die zo lekker zichzelf zijn.

Of het ook echt een succes gaat worden tussen de twee is nog effe afwachten. Niels weet namelijk niet zo goed hoe hij moet flirten maar doet wel een poging. Als ze staan te koken zegt Laura dat ze het lekker vindt ruiken maar de opmerking die Niels dan maakt lijkt niet perse de goede.

Meer van dit: