HomeHumorLLDL Deelnemer Ian wil heel graag wippen maar dan zegt Danique het...

LLDL Deelnemer Ian wil heel graag wippen maar dan zegt Danique het ondenkbare

In het programma Lang Leve de Liefde is het zaak om iemand heel snel te leren kennen. In principe heb je maar 24 uur om te beslissen of er potentie in de ander zit. Het is dan ook belangrijk om meteen te weten hoe iemand een relatie in zou stappen. Zéker als het neerkomt op libido.

Hoog libido

Het libido is een gevoel dat je een beetje kunt vergelijken met een puppy die altijd op zoek is naar avontuur en opwinding. Het is als een interne batterij die je seksuele energie geeft en ervoor zorgt dat je zin hebt in intieme activiteiten. De mate waarin mensen libido ervaren kan verschillen en is afhankelijk van diverse factoren, zoals hormonen, leeftijd, gezondheid, stressniveau en persoonlijke omstandigheden.

Sommige mensen hebben van nature een hoger libido dan anderen, terwijl anderen door bepaalde omstandigheden een lager libido kunnen ervaren. Het is dus niet zo dat iedereen even hoog libido heeft. Wanneer een koppeltje beide een ander niveau libido heeft, leidt dat vaak tot frustratie. Libido is dus helemaal geen dom onderwerp om te bespreken op een eerste date.

De zeester

In dit geval is het Ian die aangeeft dat hij een hoog libido heeft. Daarmee zegt hij eigenlijk dat hij gewoon heel erg veel wil wippen. Als het minder dan gemiddeld is dan zegt hij liever vrijgezel te blijven zodat hij hem overal in kan hangen. Danique schrikt er een beetje van en geeft direct aan dat zij juist een laag libido heeft.

Als Ian dan vraagt hoe stout Danique is, draait ze er in eerste instantie een beetje omheen. Toch komt te aap uit de mouw als ze zegt dat ze niet stout is in bed. Ze zegt: “Laat mij maar lekker liggen als een zeester”. Niet echt waar Ian op zit te wachten, en dus blijft hij zeer waarschijnlijk liever vrijgezel.

Meer van dit: