HomeGekkiesLLDL Deelnemer Hitsige Henk is niet van plan zijn tijd te verspillen

LLDL Deelnemer Hitsige Henk is niet van plan zijn tijd te verspillen

Het is een tijdje geleden dat we een écht spraakmakende deelnemer gehad hebben in Lang Leve de Liefde. Henk doet een gooi naar spraakmaker van de maand en krijgt al gauw de bijnaam Hitsige Henk.

Van stapel

Hitsige Henk was nog niet binnen of hij wilde er al voor gaan. Hij stelt al gauw voor het bubbelbad in te willen en Nina heeft daar ook wel oren naar. Nog voordat ze er in zit stopt Henk zijn snuffert al tussen de pluspunten.

Al gauw krijgt hij het voor elkaar om zijn tongetje in Nina haar mond te stoppen. Nina lijkt het allemaal een beetje prima te vinden maar de nacht moet nog komen. Henk ligt uiteraard als eerste klaar in bed en lijkt niet te kunnen wachten op wat komen gaat. Nina is het wellicht wat beu en draait om. Henk grijpt direct zijn kans om grote lepel te spelen.

Verlengen

Als ze ’s ochtends het gesprek over verlengen hebben geeft Nina aan wat meer afstand te willen. Daar heeft Henk uiteraard glad geen boodschap aan want tijdens een gespreksspelletje even later is hij alweer hitsig op zoek naar wat kusjes. Nina lijkt de boot steeds meer af te houden. Hoe het verder zal gaan is nog even de vraag en zullen we snel zien!

Bron: Veronica Superguide

Meer van dit: