HomeGekkiesLLDL deelnemer Henk doet ondenkbare en wordt dan betrapt door date die...

LLDL deelnemer Henk doet ondenkbare en wordt dan betrapt door date die zit te schijten

In het programma Lang Leve de Liefde komt het regelmatig voor dat mensen zichzelf een beetje voorschut zetten. Dat kan op de meest uiteenlopende manieren maar normaal worden ze dan alleen betrapt door de camera. Dit keer was het Henk die niet alleen betrapt werd door de camera, maar ook door zijn date die zat te schijten.

Komt vaak voor

Het komt vaak voor dat iemand zichzelf voor paal zet in het programma. Zo hadden we bijvoorbeeld laatst nog Laura, die op haar duim lag te zuigen als een klein baby. Miljoenen mensen zagen het fragment, maar haar date zag het destijds niet. Er was dus geen sprake van dat de date om die reden in de soep zou kunnen lopen.

Wat we ook vaak zien, zijn mensen die in zichzelf aan het praten zijn. Dat is in principe niet zo vreemd maar soms is het wel erg geinig om te zien wat ze dan zeggen. Het komt het vaakst voor dat ze zichzelf moed inspreken, en dat is dan ook precies wat Henk in de badkamer staat te doen wanneer hij denkt dat hij eventjes alleen is. Hij weet echter niet dat Jacomijn op haar gemak zit te schijten en die maakt de situatie vervolgens best ongemakkelijk

Gesprek

Wat volgt is een gesprek tussen Henk en Jacomijn vanaf de wc. Als Jacomijn, Henk in de spiegel hoort vragen: “Spiegeltje Spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van Lang Leve de Liefde”, bedenkt ze zich geen moment om de wc-deur open te doen om te zeggen dat ze daar op zit. Henk schrikt zichzelf een hoedje en verontschuldigt zich. Vervolgens geeft Jacomijn aan dat ze het allemaal geen probleem vindt om met de deur open te schijten.

Het gesprek komt erop neer dat het ze beide niet uitmaakt dat Jacomijn zit te kakken. Gelukkig maar, want ik zou me toch goed voorschut voelen staan in beide situaties. Toch maken ze er het beste van. Henk vraagt zelfs nog een stukkie wc-papier nog wat troep op te ruimen.

Meer van dit: