HomeTelevisieLLDL deelnemer Dennis vertelt wat voor vieze dingen hij in zijn 'clubje'...

LLDL deelnemer Dennis vertelt wat voor vieze dingen hij in zijn ‘clubje’ doet

In de jacuzzi van Lang leve de Liefde komen de gekste verhalen bovendrijven. Vaak lekker awkward, want als je eenmaal in de jacuzzi zit, dan kun je natuurlijk niet zomaar wegvluchten. Deze week vond er ook weer een lekker ongemakkelijk moment plaats in de hete wateren van de villa. Dennis heeft namelijk een wel erg bijzondere hobby op te biechten aan Karin. 

De billen van Karin

Bij binnenkomst van de villa verliep de kennismaking tussen Karin en Dennis gemoedelijk. Toch waren er al snel strubbelingen in de villa.

Dit had alles te maken met het bekende vragenvuurtje tijdens de date. Dennis is als eerste aan de beurt en trekt het kaartje: “Beoordeel de billen van je date“. Karin staat direct op en gaat met haar billen richting Dennis staan. “Flink stukkie, maar daardoor niet verkeerd. En het zit er nou eenmaal aan, ja, perfect zijn we niet”. 

Deze opmerking viel niet direct in de smaak bij Karin: “O dus je vindt ze niet mooi begrijp ik?”. Dennis probeert de boel nog te redden door te zeggen dat hij het zeker niet zo bedoelde en ze het niet zo op moest vatten.

In de jacuzzi

Toen deze strubbels weer even vergeten waren, gingen de twee in het bubbelbad. Karin was al snel benieuwd of Dennis weleens actief is geweest op een datingapp.

Dan krijgt ze een antwoord dat ze niet aan had zien komen. Hij vertelt namelijk dat hij nooit het initiatief heeft genomen. Hij ging nooit uit en was niet actief op datingapps.

Wel heeft hij zich aangesloten bij een clubje met gelijkgestemde. Dit waren gelijkgestemde in dezelfde gedachten, maar ook qua seksualiteit en die soort dingen.

Hij vertelt: “Deze avondjes waren dan eens per maand. Een soort van clubavondje. Op deze avonden kwamen we met zijn allen bij elkaar”. Karin wil net als de kijkers natuurlijk weten wat hij dan op die avondjes daar deed.

Dennis antwoord: “Je kunt het zo gek niet bedenken, het was in ieder geval vrij open, laten we het zo zeggen”. We kunnen allemaal wel inbeelden wat er tijdens deze clubavondjes heeft afgespeeld.

Meer van dit: