HomeHumorLLDL deelnemer Charlie gooit zijn glazen in met oliedomme uitspraak

LLDL deelnemer Charlie gooit zijn glazen in met oliedomme uitspraak

Als je meedoet aan het programma Lang Leve de Liefde dan is het slim om scherp te blijven op wat je zegt. Je wordt gefilmd en vervolgens voor heel Nederland op tv uitgezonden. Ook moet je er tegelijkertijd voor zorgen dat je indruk op iemand maakt. Charlie lijkt dat even vergeten met deze uitspraak.

Charlie en Sanne

Wanneer Charlie en Sanne elkaar voor het eerst zien, lijkt er wel een klik te zijn. Helaas is Charlie zijn cadeautje voor Sanne vergeten en dat moest hij dus even goed maken. Hij bestelt een bloemetje voor Sanne en daarmee is het weer goed. De klikt lijkt er tussen de twee nog steeds te zijn.

Als ze iets later nog even in bed liggen, lijkt Charlie zijn glazen opnieuw in te gooien. Hij zegt namelijk het ondenkbare tegen Sanne. Wanneer ze zegt dat ze even geen make-up op gaat doen, zegt Charlie: “Zou ik ook niet doen nee, je wordt er niet knapper op”. Zeggen dat een vrouw er niet mooi(er) uit ziet, is geen handige uitspraak.

Bedoelt als compliment

Hoewel Charlie het uiteraard als compliment bedoeld, lacht Sanne hem wel heel hard uit. Ze lijkt zij intenties wel te begrijpen maar hij brengt het natuurlijk erg dom. Het is sowieso een uitspraak die bekend staat als een uitspraak die mannen proberen om een dame te verleiden. Het is een beetje alles of niets.

De mensen in de comments zijn het wel met hem eens. Ze vinden het een knappe meid maar vinden ook dat ze wel wat meer zelfvertrouwen moet krijgen. Charlie daarentegen vinden ze een beetje te dominant voor haar. Achja… op ieder potje past een dekseltje en we zullen vanavond wel zien waar het schip strandt.

Meer van dit: