HomeWTF?!LLDL deelnemer Aron vindt dat Sanne met teveel mensen gewipt heeft

LLDL deelnemer Aron vindt dat Sanne met teveel mensen gewipt heeft

Het is geen aflevering van Lang Leve de Liefde als het niet over wippen gaat. Aron was namelijk wel benieuwd met hoeveel mensen de 20-jarige Sanne het bed heeft gedeeld. Van het antwoord schrok hij een beetje. Hij had liever gezien dat het wat minder was.

Lang leve het wippen

Eerlijk is eerlijk, tegenwoordig is het veel minder taboe om het bed met iemand te delen dan vroeger. Voor mannen was het altijd al stoer maar gelukkig verandert de kijk op bezige vrouwelijke bijtjes nu ook. Vooral onder de jongere generatie is de bodycount een dingetje. De dames zijn er trots op en de jongens balen ervan als die hoog uitslaat bij een dame.

Voor de mensen die nog steeds geen idee hebben; Een bodycount is het aantal mensen waarmee je hebt liggen wippen. In het geval van Aron had hij gehoopt op een dame die zichzelf voor hem had bewaard maar helaas. Sanne heeft bijna net zo’n hoge score als Aron en die is daar niet blij mee. “Jongens willen vaker dat meiden veel lager hebben. Dat is gewoon, dat kan je aan iedereen vragen”.

Tegenvaller

Het is logisch dat je niet wilt daten met het matras van het dorp. Toch moet je er wel voor open willen staan als je zelf ook overal je kleine vriend in parkeert. Gelukkig lijkt Aron niet meteen af te schrikken van het aantal van Sanne. Ze vinden elkaar namelijk wel erg aantrekkelijk en willen kijken hoe het verder gaat.

Later in de aflevering lijkt het nog erger te worden voor Aron als hij zichzelf aan de bodycount probeert toe te voegen. Het eindigt namelijk wel met een potje tongworstelen in bed. Wat er daarna is gebeurd krijgen we helaas niet te zien van het programma maar je kunt je vast wel indenken hoe het is geƫindigd.

Meer van dit