HomeTelevisieLLDL-deelneemster Ozma (48) valt op vrouwen maar 'wil wél gepaald worden door...

LLDL-deelneemster Ozma (48) valt op vrouwen maar ‘wil wél gepaald worden door 20-jarige mannen’

Het liefdesleven moet toch een heel stuk makkelijker zijn als je van beide walletjes kunt snoepen. De keuze is reuze voor mensen die niet kijken naar het geslacht. Ozma is zo iemand die het geen enkel probleem vindt om aan twee kanten te kijken of er iemand thuis is.

20-jarige zoon

De 48-jarige Ozma en de 49-jarige Bonnie doen mee aan Lang Leve de Liefde om te kijken of ze ware liefde kunnen vinden. Het stel lijkt best goed bij elkaar te passen en dus is het zaak om elkaar goed te leren kennen.

Als ze aan het eten zijn hebben ze een goed gesprek. Het gaat een beetje over hoe ze in het leven staan en ineens vertelt Bonnie tussen neus en lippen door dat ze de moeder van een 20-jarige zoon is. Ze zegt: “Ik woon nu weer op mezelf, ik ben moeder geweest”. Ozma schrikt daar nogal van: “Wat zeg je nou?! Moeder geweest?”

Doelgroep

Ozma is behoorlijk verrast door wat Bonnie haar vertelt en is van mening dat ze daar wel wat eerder mee had kunnen komen. Als Bonnie vertelt dat haar zoon op dit moment 20 jaar is, fleurt Ozma op en zegt: “Bij mannen is dat mijn doelgroep!”. Ze lijkt zelf van haar opmerking te schrikken en ook Bonnie kijkt haar verrast aan.

Bonnie zegt nog dat ze wel een belletje voor Ozma kan doen en ze lachen het wat weg. Bonnie wil er wel wat meer van weten en vraagt of Ozma biseksueel is.

Ozma schrikt een beetje van die vraag en zegt dat ze het eigenlijk niet weet. De kijkers reageren direct op X (Twitter): “Ze valt op vrouwen maar wil wél gepaald worden door 20-jarige mannen”. Dat is waarschijnlijk wat kort door de bocht maar de opmerking is begrijpelijk.

Als dat echt het geval is, dan kan Bonnie altijd nog haar zoon voorstellen als het niks gaat worden in de Villa. Mocht het toch wat worden? Dan moet ze opletten dat haar zoon het niet bij zijn stiefmoeder probeert 😉

Meer van dit: