HomeHumorDe aller lelijkste mensen van Nederland komen volgens onderzoek uit deze 7...

De aller lelijkste mensen van Nederland komen volgens onderzoek uit deze 7 steden

Eerlijk is eerlijk, wij Nederlanders zijn best een knap volk. Als je ergens op vakantie bent kun je de Nederlanders er meestal wel uitpikken. Toch zijn er ook wel een hele hoop lelijke Nederlanders. Een onderzoek van Forum FOK wees uit waar nu precies de lelijkste mensen van Nederland wonen. Daar kwam een lijstje van 7 steden uit.

Zeer betrouwbaar onderzoek

Een onderzoek van Forum FOK… hoe betrouwbaar is dat? Om daar achter te komen moeten we kijken naar de hoeveelheid reacties. Duizenden mensen vulde een poll in, waardoor er een mening is ontstaan van een grote groep mensen. De doelgroep die de poll invulde, zijn ook precies de mensen die je nodig hebt.

Dat zijn namelijk de mensen die hun hele sociale leven op het internet doorbrengen. Ze hebben alles wel gezien en voorbij zien komen dus kunnen een goede inschatting maken van wat nou lelijk is, of niet. Om die reden kunnen we wel concluderen dat het een zeer betrouwbaar onderzoek is, en dat je dus lelijk bent wanneer je uit één van deze 7 steden komt. Voor de mensen die sarcasme niet snappen, dit is het.

Lelijkste mensen van Nederland

Er zitten meerdere kenmerken aan iemand, die samen bepalen of ze lelijk zijn. Zo heb je mensen die lelijk praten, lelijk doen of er lelijk uit zien. Op basis van die gegevens, is het onderstaande lijstje samengesteld. Kom jij uit één van die steden? Dan hebben we dus slecht nieuws voor je 😉

1. Lelystad: Zelfs de mensen die zelfs uit Lelystad komen, zijn het hier mee eens.

2. Almere: Almere is gewoon niet heel erg populair en worden gezien als de buitenbeentjes van de randstad.

3. Rotterdam: Hier zijn ze het zelf niet mee eens.

4. Groningen: Groningen is toch een beetje het lelijke broertje van Friesland

5. Middelburg: Hier wordt vooral veel irritatie ondervonden aan het accent.

6. Arnhem: Arnhem heeft niet alleen een hoop lelijke mensen, maar wordt ook nog als één van de meest lelijke steden gezien.

7. Dordrecht: Het spreekwoord: “Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt” is niet voor niets in heel Nederland bekend.

Meer van dit: