HomeHumorDame in Lang Leve de Liefde wil een potje tongen maar gozer...

Dame in Lang Leve de Liefde wil een potje tongen maar gozer doet het ondenkbare

Schrijven over hilarische fragmenten die in het programma Lang Leve de Liefde voorbij komen is voor ons eigenlijk dagelijkse kost. Ook nu weer zien we een prachtig fragment waarbij de deelnemende dame het liefst lekker een potje zou gaan tongworstelen. De gozer heeft echter andere plannen..

Jenga

Een spelletje is voor sommige mensen net een wedstrijd en wedstrijden wil je winnen. Ook wanneer het om een spelletje mega Jenga gaat, moet de winst binnengesleept worden. Een echte winnaar hoort ook iets te winnen!

De dame wilt weten wat ze verdiend als ze wint. De gozer stelt nog voor dat er voor de winnaar wordt gekookt maar de dame in kwestie ziet het eerder zitten om een kusje te verdienen. Als de kerel dan vraagt of ze liever met of zonder tong kust, heeft ze daar een heel duidelijk antwoord op: “Met, zonder doe ik ook met familie en vriendinnen”.

Eindresultaat

Uiteindelijk is het de gozer die de winst van het spelletje binnen hengelt. Dat kan maar één ding betekenen! Er gaat een potje flink getongworsteld worden. De dame kijkt de gozer met een stoute blik aan en wacht eigenlijk totdat hij een stap vooruit zet. Dat doet hij ook maar niet om te tongen. Hij gaat namelijk “even naar de wc…. Pijnlijk

Meer van dit: