HomeHumorLang leve de liefde deelnemer geniet intens van de paalkunsten van zijn...

Lang leve de liefde deelnemer geniet intens van de paalkunsten van zijn match

Het was weer heerlijk raak in een Lang Leve de Liefde aflevering deze week. Een dame besluit haar date namelijk wat paalkunsten te laten zien. Het blijkt een schot in de roos want deelnemer Mark zit er zichtbaar van de genieten! 

LLDL Paaldansen

Dag in dag uit kunnen we genieten van het programma Lang Leve De Liefde. In de aflevering worden twee mensen gematched om vervolgens een tijd met elkaar door te brengen. In deze tijd is het altijd de bedoeling dat ze wat activiteiten doen die ze zelf graag willen doen. In dit geval was het dan ook de dame die graag haar paalkunsten voor haar match wilt laten zien.

In het programma is vooral de jacuzzi populair omdat dit toch altijd de meest sensuele sfeer geeft. Zo’n paal heeft echter ook een sensueel karakter en dat valt direct bij deelnemer Mark af te zien. Hij is zichtbaar onder de indruk en steekt zijn complimentjes niet onder stoelen of banken. Vervolgens mag hij het zelf ook effe proberen maar dat gaat helaas wat minder soepel

De reacties

Zoals gewoonlijk bij opmerkelijke LLDL fragmenten, zijn er talloze reacties. Die gaan dit keer vooral om de dame die ogenschijnlijk alleen mee doet voor de aandacht. Één van de top reacties is dan ook “Zij zit daar niet om de liefde van haar leven te vinden. Zij wordt niet gestimuleerd door liefde maar door de camera’s en aandacht die ze gaat krijgen door als een flexibele huisspin acrobatisch te lopen doen op een paal”. 

De hele aflevering is vanavond om 18:55 te zien bij SBS6 dus als je zelf een mening wilt vormen over deze paalkunstenares dan kun je dat doen. De eerste beelden kun je in ieder geval hier onder al begluren.

Meer van dit