HomeHumorLang Leve de Liefde: Deelnemers beschrijven hoe ze elkaar gaan doen

Lang Leve de Liefde: Deelnemers beschrijven hoe ze elkaar gaan doen

“Word ik nou steeds gekker of is het het programma? Is één van de topcomments onder de onderstaande teaser van de aflevering van vanavond. Daarin zie je hoe een stel naar elkaar beschrijft hoe ze het graag in bed doen. Als dat nog niet ongemakkelijk genoeg is, loopt er ook nog 1 te zingen en te dansen.

Geven en Nemen

In een relatie heb je twee types namelijk de gever en de nemer. Het is altijd prettig als je matched met iemand die niet is wat jij bent, want dat vult elkaar mooi aan. Voor deze deelnemers van Lang Leve de Liefde is het zaak om maar meteen uit te zoeken wie welk type is.

“Ik ontvang graag! Heel veel, heel veel. Alles erop en eraan”. Dat klinkt de man als muziek in de oren want naar eigen zeggen is hij een absolute gever. Hij vind het belangrijk om te vermelden dat hij alleen kan genieten als de vrouw ook geniet. De vrouw wil nog even kwijt: “In de seks ben ik een heerlijke nemer en lekker genieten”.

Uitzending

Het kan dus niet anders dan dat het een bijzondere aflevering gaat worden. Ook de vrij geestige trekjes die de vrouw heeft, zullen voor een heerlijke vorm van vermaak zorgen. De aflevering is zoals elke dag om 18:55 te zien op SBS6. Als je benieuwd bent naar de teaser dan kun je die hier onder bekijken.

Meer van dit: