HomeHumorLang Leve de Liefde: Gozer snapt 'dure' woorden niet maar weet wel...

Lang Leve de Liefde: Gozer snapt ‘dure’ woorden niet maar weet wel wat voorspel betekent

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat we ook weer nieuwe fragmenten uit lang leve de liefde tegen gaan komen. Het programma is onveranderd populair en onderstaand fragment laat maar weer eens zien waarom.

Dure woorden

Het stel dat gematched is voor de aflevering van vanavond, gebruikt de grabbelton om het gesprek wat op gang te brengen. Tijdens een potje poolen komt de vraag van de dame of de gozer loyaliteit of intimiteit belangrijker vind. Hier snapt ‘ie geen reet van.

De meid probeert het uit te leggen maar ook zij komt niet echt lekker in de uitleg. Gelukkig verzint ze wat en kan die gozer zijn keuze maken: Vertrouwen. Niet dat dat de keuze was maar goed, waarschijnlijk bedoelt hij dus loyaliteit.

Vragen pot

Het is maar goed dat de vragen pot bij Lang Leve de Liefde goed gevuld zit. De dame grijpt gauw naar de volgende vraag en die luidt: “Goed voorspel is belangrijker dan de vrijpartij zelf, eens of oneens”. Het dure woord voorspel lijkt hij maar al te goed te kennen!

“Voorspel?! Ik ben helemaal niet van voorspel”. Waarop de dame meteen korte metten maakt met haar date. Ze verklaart hem voor een saaie gozer. Als je wilt zien hoe de hele date afloopt dan kun je vanavond om 18:55 naar SBS6 kijken. Ik durf best te verklappen dat deze twee elkaar niet perfect liggen.

Meer van dit