HomeHumorLang Leve de Liefde deelnemer Roy laat zich lekker verwennen in de...

Lang Leve de Liefde deelnemer Roy laat zich lekker verwennen in de jacuzzi

Bij het programma Lang Leve de Liefde kijken we nergens meer van op. De lijst van hilarische, opmerkelijke en emotionele fragmenten is een lange lijst en heeft op deze site zelfs een eigen afdeling. Ook vandaag hebben we weer kunnen genieten van het programma.

Lang Leve de Liefde

In het programma is het niet altijd het geval dat de deelnemers elkaar match zijn. In het geval van dit fragment lijkt dat echter wel zo te zijn. De klik spat er voor deze deelnemers meteen vanaf. Natuurlijk wil je ook weten wat voor vlees je in de kuip hebt dus dan is die jacuzzi helemaal geen dom idee.

In de LLDL jacuzzi hebben we van heel veel verschillende fragmenten kunnen genieten. Zo hadden we de billenman en de opdrukker. Dit keer hebben we zitten kijken naar Roy, die zichzelf effe lekker liet verwennen in de jacuzzi. En gelijk heeft hij want hij is compleet ontspannen.

Verwennen

Als Roy de jacuzzi in duikt krijgt hij van zijn date een lekker masker. Afgetopt met wat komkommertjes gaat hij lekker ontspannen liggen. De dame duikt er gezellig bij en doet hier en daar nog wat aanpassingen aan het maskertje. De dame lijkt er het grootste plezier in te hebben om Roy lekker te verwennen.

Op de beelden zien we hoe gezellig de twee het hebben. Ze lijken op één lijn te liggen en kunnen goed om elkaar lachen. De beelden beloven in ieder geval een hoop goeds voor de rest van de date. Benieuwd hoe gezellig het eruit zag? Bekijk het dan in de video hieronder!

Meer van dit