HomeGekkiesLang Leve de Liefde deelnemer Marieke doet er alles aan om vrijgezel...

Lang Leve de Liefde deelnemer Marieke doet er alles aan om vrijgezel te blijven

Gister schreven we al over Marieke, die haar date met smetvrees vertelde dat ze niet doucht als ze van stal thuis komt. Het kan goed zijn dat daar de eindstreep voor de twee al gevonden was. Als het aan Marieke ligt, doet ze nog net iets meer haar best om vrijgezel te blijven.

Niet douchen

In het eerste LLDL-fragment polst Marieke, Erik een beetje om te zien hoe vies en rommelig ze mag zijn. Dat is haar goed recht natuurlijk en op ieder potje past een dekseltje maar Erik is dat helaas niet. Hij gaf aan niet goed tegen rommel en viezigheid te kunnen en Marieke is er duidelijk in dat ze dat niet aan gaat willen passen.

Uiteraard is het verblijf in het programma langer dan dit ene gesprek dus wie weet vinden ze elkaar nog op een ander gebied. Dat gebied zou dan knuffelen moeten zijn. Ze wijst Erik erop dat ze absoluut niet van knuffelen houdt en daar ook helemaal geen behoefte aan heeft. Erik geeft op zijn beurt aan juist wel een knuffelbeer te zijn.. Weer een puntje waar het op mis loopt.

Ochtendmens

Hoe de nacht verlopen is, weet ik niet. Ik heb de aflevering niet gezien maar ik heb wel gezien hoe Marieke is opgestaan. Dat is met haar verkeerde been. Ze klaagt direct over het feit dat ze maar één broodje heeft. Daarna wil ze even vermelden dat ze wakker werd van Eriks wekker en dan gaat ze Erik de les lezen over in welke volgorde hij zijn ontbijt moet nuttigen.

Tot slot wil ze nog even kwijt dat ze, alsof Erik daar wat aan kan doen, perse boter op d’r broodjes wil. Erik probeert er nog enigszins de lol van in te zien maar het is wel duidelijk dat dit helemaal niks gaat worden. Het lijkt er op alsof Marieke ook liever gewoon lekker alleen in haar vieze paardrijkleertjes in een rommelig huisje op de bank zit. Dat is ook geen probleem hoor Marieke, maar doe dan gewoon niet mee.

Meer van dit: