HomeWTF?!Kijkers van Lang Leve de Liefde woest om overschrijdend gedrag van deelnemer...

Kijkers van Lang Leve de Liefde woest om overschrijdend gedrag van deelnemer Wendy

In het programma Lang Leve de Liefde krijgen twee mensen de kans om elkaar te leren kennen. Vanzelfsprekend doen de deelnemers hun stinkende best om zichzelf van de beste kant te laten zien. Maar soms wordt iemand toch een beetje te enthousiast en draaft dan door in zijn of haar gedrag.

Deelnemer Wendy

Als Wendy in haar wagentje aan komt rijden, en Dennie binnenkomt dan lijkt er wel potentie in te zitten. Ze kennen beide geen schaamte. Zo verteld Dennie vrijwel meteen dat hij snurkt, praat en scheten laat in zijn slaap. Wendy ziet het wel zitten en begint al direct over samen slapen.

Naarmate Wendy meer op haar gemak wordt, begint ze ineens een pipi van haar gehakt te kneden. Leuk geintje wel maar Dennie lijkt er niets van te moeten hebben. Als ze even later de jacuzzi instappen, heeft Dennie daar speciaal een mankini voor aangetrokken. Wendy kijkt hem vervolgens uit z’n broek en dat werkt nog ook. Hij trekt de boel uit.

Overschrijdend gedrag

Vervolgens zien we hoe Wendy en Dennie in bed aan het rollebollen zijn maar we zien ook dat Dennie steeds meer afkeer krijgt. Als ze vervolgens gaan slapen, wil Dennie eigenlijk op de bank gaan slapen. Wendy pusht hem uiteindelijk zo ver dat Dennie toch maar het bed in stapt. Dan vraagt Wendy of hij nog even lekker tegen haar aan komt liggen maar dan zegt hij: “Man, man, man. We hebben het er al eerder over gehad. We liggen al in hetzelfde bed, moet het nog verder gaan dan?”

Vooral mannelijke kijkers reageren woest op de beelden. Zij vinden dat Wendy veel te ver gaat in het opdringen van haarzelf. Ze stellen dat wanneer de situatie omgedraaid was, dat dan de wereld te klein was geweest. Wat zeg jij? Gaat Wendy te ver of valt het allemaal wel mee? Check een samenvatting van hun date in de video hieronder.

Meer van dit: