HomeGekkiesKijkers van Lang Leve de Liefde weten het zeker, dit zijn acteurs

Kijkers van Lang Leve de Liefde weten het zeker, dit zijn acteurs

Dat Lang Leve de Liefde een hilarisch programma kan zijn is wel duidelijk. Op deze website hebben we er zelfs een speciale afdeling voor gemaakt. Soms gaat het zelfs zo ver dat we ons af kunnen vragen hoe de programmamakers eigenlijk aan hun deelnemers komen.

Acteurs in Lang Leve de Liefde

Volgens het programma zijn de deelnemers gewone mensen zoals jij en ik. Mensen die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Zij proberen die doormiddel van het programma te vinden. Toch zijn er bij kijkers soms vragen over de deelnemers. Soms lijkt het er namelijk op alsof ze echt tv aan het maken zijn.

Dat kan komen op de manier waarop het programma de mensen weg zet, maar het kan ook komen doordat ze gebruik maken van acteurs. Dat laatste wordt ontkent door het programma maar nu denken kijkers het toch echt zeker te weten. Het is volgens hen haast niet mogelijk dat een type als Piet oprecht meedoet voor de liefde.

Reacties

Het fragment dat door het programma gedeeld wordt leidt tot honderden reacties. Reacties als: “Het spijt me maar ik begin er aardig in te geloven dat dit ingestudeerd is” spelen de boventoon. Veel anderen zijn het er mee eens of lachen erom.

Het gaat over het koppel Piet en Christine die lekker zichzelf zijn. Ze lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Wat denk jij? Zouden dit acteurs zijn of is dit gewoon een heerlijk stel dat bewijst dat er op ieder potje een deksel past.

Meer van dit: