HomeWTF?!Kijkers van Lang Leve de Liefde schrikken zich kapot als ze de...

Kijkers van Lang Leve de Liefde schrikken zich kapot als ze de leeftijd van Mandy horen

Lang Leve de Liefde is inmiddels vaste prik voor een heel aantal huishoudens. Lekker tijdens of na het eten even gluren naar wat mensen die met elkaar opgescheept zitten. En geef ze is ongelijk? Er zijn namelijk vaak genoeg iconische LLDL fragmenten.

Mandy en Pascal

Maandagavond zagen we Mandy en Pascal in het programma debuteren. Ze leken een prima klik te hebben. Hoewel Mandy lekker een avondje alleen wilde snurken en behoefte heeft om effe in bed te acclimatiseren, kan Pascal haar goed begrijpen. Althans.. Denk ik want zijn reactie is best verwarrend.

Hij zegt namelijk het volgende: “Het ratelen, dat het ratelt, ratelt, ratelt. Plus dat je nog een keer wel wilt ratelen, maar dat je beperkt bent in het ratelen wat je kunt. Of dat je heel veel wilt ratelen, maar als je alles ratelt dat je te veel ratelt dat er veel mensen gerateld worden”. Geen idee wat Pascal bedoelt maar hij lijkt dus met Mandy op één lijn te zitten.

Leeftijd

Dat verwarrende antwoord was alleen niet hetgeen waar de kijkers zo over vielen. Het ging na afloop vooral over de leeftijd van Mandy. Wanneer haar leeftijd in beeld verschijnt schrikken kijkers zich kapot. “34?! Ik dacht 54!” Wordt er getwittert. Ook zijn er mensen die denken dat ze een grapje maken. Een aantal geschrokken reacties én het fragment kun je hieronder zien.

Meer van dit: