HomeHumorKijkers van Lang Leve de Liefde gaan stuk om kerel die maar...

Kijkers van Lang Leve de Liefde gaan stuk om kerel die maar blijft praten en praten

Kijkers wisten het zeker, dit moesten acteurs zijn. Eerder schreven we al een stukkie over een fragment waarbij Piet in slaap lijkt te dommelen. De markante man kwam zo blij aanfietsen en Christine leek er prima bij te passen. Nu heeft het stel toch de harten van de kijker veroverd.

Acteurs

Het komt wel vaker voor dat kijkers het programma ervan verdenken dat ze acteurs inschakelen. Het valt ook steeds vaker op dat programma’s met de beelden lopen te klooien en 1+1 zou twee zijn voor veel mensen. In eerste instantie gingen ze daar bij Piet en Christine ook vanuit.

Toch lijken de twee elkaar goed gevonden te hebben. Het klikt wel en ze hebben dezelfde interesses. Ze kunnen beide goed hun ding bij elkaar kwijt alleen er is één probleempje. Piet blijft maar praten en praten en praten. Hij ratelt aan één stuk door. Niet gek ook want dat heeft hij al tijden niet meer met een vrouw kunnen delen. Christine lijkt er echter totaal niet tussen te komen.

Ratelen

Piet ratelt en ratelt en er komt geen eind aan. Uiteindelijk zegt Piet zelf ook: “Vertel ik te veel?” Christine beaamt het direct maar dan begint Piet weer: “Maar dat was niet de bedoeling, dat was echt niet de bedoeling. Ja sorry ik mis een maatje, ik ben een mensen mens ik wil delen met iets”.

Christine geeft op en gaat maar weer gewoon in de luisterstand zitten. Piet gaat ondertussen gewoon verder waar hij gebleven was. Kijkers genieten ontzettend om de aandoenlijke Piet. Ze zijn het er alleen wel unaniem over eens dat hij beter in een programma als Man Bijt Hond had kunnen verschijnen. Check de video hieronder om Piet te horen ratelen.

Meer van dit: