HomeHumorKijkers van Lang Leve de Liefde boos als ze zien hoe Nick...

Kijkers van Lang Leve de Liefde boos als ze zien hoe Nick denkt met zijn p*k

Meedoen aan het programma Lang Leve de Liefde is iets wat niet heel veel mensen mogen doen. Het programma is bedacht om mensen een kans te geven op het vinden van de ware liefde. Toch zijn kijkers nu boos omdat het programma ervoor gekozen heeft om ‘pubers’ mee te laten doen in een switchdate.

Pubers

De switchdate is bedacht om de deelnemers meer kans van slagen te geven. Nu het programma pubers in de switchdate heeft gepropt, zijn de kijkers boos. De deelnemers zijn tussen de 18 en 21. Het lijkt erop dat je eerder naar een nette vorm van Temptation Island zit te kijken dan naar Lang Leve de Liefde.

Wanneer Nick een leuke klik lijkt te hebben met zijn date Maaike, is het tijd om te ruilen. Als Nick daar vervolgens ziet dat er meer schoon vlees in de kuip zit, kan hij zijn hormonen niet onder controle houden. Hij geeft aan dat hij “Alleen maar vieze gedachtes heeft over Chantal”. Zij giechelt het vervolgens een beetje weg maar zegt dat ze er ook wel aan denkt. Nick is zo lekker aan het wedden op twee paarden en dat irriteert de kijker.

Reacties

Kijkers reageren massaal op de fragmenten die ze zien. Zo is een veelvoorkomende reactie er één als deze: “Ik sla vanavond maar een keer over geloof ik…gister ook weggedrukt… niks mis met pubergedrag hoor maar persoonlijk hoef ik dat niet op tv te zien…”. Ook noemen de kijkers het kinderen voor kinderen.

Anderen zijn nog vernietigender en zeker voor de 20-jarige Nick. “Babyface en zijn stoute gedachtes… Ik denk dat zijn ballen nog niet eens zijn ingedaald. Ga lekker knikkeren, of een zandkasteel bouwen, dropstok”. Het lijkt er ook een beetje op alsof het programma nu juist wil scoren door mensen bij elkaar te zetten die er geen probleem mee hebben om te wippen op nationale televisie. Afijn… Benieuwd waar de heisa over is? Dan moet je dit artikel even lezen en daarna het onderstaande fragment bekijken.

Meer van dit