HomeShowgekkiesJohan Derksen danst, springt en swingt in videoclip van John de Bever

Johan Derksen danst, springt en swingt in videoclip van John de Bever

Johan Derksen staat niet per se bekend om een feestnummer. Toch liet hij gisteravond in Vandaag Inside even zien dat hij écht wel zo gek te krijgen is. Johan speelt namelijk de hoofdrol in de nieuwe videoclip van John de Bever. Nooit gedacht dat we Johan zo zouden zien.

John de Bever

Vriend van de show John de Bever, mocht gisteren in Vandaag Inside het nieuws aankondigen dat hij een show in Ahoy gaat geven. Hij zegt daarbij dat hij de gezelligste huiskamer van Nederland wil creëren en dat het de bedoeling is dat iedereen kan en mag meezingen. Toch keken mensen wel raar op om Johan zo uitbundig op de muziek van John de Bever te zien.

John is niet alleen vriend van de show, maar ook grote vriend van Johan. Johan zegt erover: “Ik heb iets voor John gedaan, dat zou ik voor niemand gedaan, maar wel voor John. En ik sta geweldig voor paal, en ik heb er schijt aan“. Als Genee dan opmerkt dat het tegen zijn eigen normen en waarden in ging, heeft Johan het volgende te zeggen: De muziek van John vindt ik weerzinwekkend. John komt altijd bij mij koffiedrinken. Hij is van harte welkom, als ‘ie maar niet gaat zingen. Ik kan privé met John hartstikke goed opschieten, het is een wereldgozer maar het is mijn muziek niet.”

De beelden

Gelukkig voor de buitenwereld, staat het allemaal op beeld. Wilfred kon zijn ogen niet geloven toen hij het voor het eerst zag. Zelfs John had niet verwacht dat Johan zo gek zou gaan doen in de clip. Het nummer ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’ staat natuurlijk op Johans lijf geschreven.

Als de clip dan in start denkt de kijker in eerste instantie dat het allemaal nog wel meevalt maar al snel blijkt dat Johan helemaal uit zijn dak is gegaan. Springend en dansend trekt hij de hele videoclip naar hem toe. Het publiek gaat vervolgens helemaal stuk en ook de kijker was erg enthousiast op Twitter.

Meer van dit: