HomeWTF?!Jochie tegen meisje, maar wat er dan gebeurt maakt iedereen woest

Jochie tegen meisje, maar wat er dan gebeurt maakt iedereen woest

Als je het echt niet met elkaar eens kan worden dan is een potje knokken een prima oplossing. Als je het beide wilt en het gaat netjes één tegen één, dan is er niemand die er wat van zal zeggen. In dit geval ging dat ook zo, totdat iemand anders zich er ineens mee bemoeit.

Potje knokken

Een potje knokken is van alle tijden. Je kunt wel zeggen dat geweld niets oplost maar als alles al geprobeerd is, dan kun je het een kans geven. In dit geval gaat het om een meisje en een jongen die een meningsverschil hebben. Wat er precies aan vooraf gegaan is, is niet duidelijk.

We zien hoe het meisje haar mannetje staat en zelfs de jongen nog wat ademruimte geeft. Als ronde twee dan begint, legt hij het al gauw af tegen de jongedame. Zo kun je stellen dat het geschil opgelost zou moeten zijn maar niets is minder waar. Er komt namelijk uit het niets een andere jongen het beeld in gelopen. Wat hij vervolgens doet is ongelofelijk.

Boze reacties

Het filmpje ging viraal op TikTok en ook op YouTube shorts. In eerste instantie lijkt het ook wel een geinig filmpje waarbij je een jongen ziet verliezen van een meisje maar het is het laatste moment dat alle reacties losmaakt. De jongen, die veel groter lijkt, geeft namelijk nog een trap na.

De reacties spreken vol afschuw over de actie van de gozer. Op de beelden zit een leeftijdsbeperking. Je moet dus even op het filmpje klikken om het te kunnen zien. De link brengt je naar het filmpje op Youtube.

Meer van dit: