HomeWTF?!Gozer mept en steekt in op Thierry Baudet met een bierfles

Gozer mept en steekt in op Thierry Baudet met een bierfles

Thierry Baudet is vanavond opnieuw slachtoffer geworden van een aanslag. Waar hij eerder in België met een paraplu op zijn bol gemept werd, was het nu weer raak. Als hij in een kroeg staat, gaat hij met een gozer op de foto. Die gozer besluit daarna met een bierfles op Thierry in te slaan.

Een volle kroeg

Thierry was in een Gronings café voor een campagnebijeenkomst en dat trok veel bezoek. In de volle kroeg loopt hij een jongen tegen het lijf die graag op de foto wil. Thierry maakt vriendelijk de foto maar de jongen had een heel ander idee.

Hij lijkt niet te tijwgelen en besluit om Thierry Baudet met een bierfles op zijn hoofd te slaan. Vervolgens steekt hij de bierfles nog een paar keer richting Thierry. Gelukkig ging de fles in eerste instantie niet kapot, anders waren de gevolgen zeer waarschijnlijk niet te overzien. Thierry duikt weg en wordt door zijn beveiligers direct weggehaald.

Doelwit

Thierry was al eerder doelwit van een soort aanslag, maar dat viel bij deze keer wel mee. Een paraplu is iets minder gevaarlijk dan een (kapotte) bierfles. Thierry is voor onderzoek even naar het ziekenhuis in Groningen gebracht maar alles lijkt op de beelden gelukkig mee te vallen.

Men zou iemand natuurlijk nooit zo aan mogen vallen Of je het nu wel of niet eens bent met iemand zijn standpunten, van elkaar blijf je gewoon af. Je vraagt je ook af wat nou precies het plan is van zon jongen. Dat hij Thierry Baudet zeer wil doen is wel duidelijk maar wat daarna?

Ga je daar Nederland of de wereld mee redden? De gozer kon gelukkig gepakt worden en zo zal het ook gauw duidelijk worden wat zijn motief nou was. Als je de beelden wilt zien dan kun je ze hieronder bekijken.

Meer van dit: