HomeShowgekkiesGio heeft kneiter veel geld verdiend aan de break-up video met Jade

Gio heeft kneiter veel geld verdiend aan de break-up video met Jade

Het was groot nieuws dat influencer koppel Gio en Jade uit elkaar gingen. En zoals dat hoort wanneer een stelletje in de schijnwerpers uit elkaar gaat, wordt dat ook compleet uitgemolken. Zo maakte Gio en Jade een break-up video om alles uit te leggen. Die video werd erg goed bekeken.

Geld verdienen met Youtube

Het is geen geheim dat je echt kneiter veel geld kunt verdienen met het plaatsen van filmpjes op Youtube. Je leest regelmatig over de grootste huizen en dikste auto’s die de youtubers kopen. Gio is één van de grootste van Nederland en het is dus ook niet gek dat hij behoorlijk wat centjes heeft.

Omdat er nogal wat reacties waren over dat hij enkel als doel had om geld te verdienen aan de break up, besloot Gio te laten zien hoeveel hij dan ook echt verdiend heeft met die bewuste video. Natuurlijk stonden alle advertenties gewoon aan want stel je voor dat je een euro mis loopt. Een break-up is een goudmijn!

Statistieken

In de statistieken kun je zien dat de video razendsnel over de 1 miljoen views heen zat. Gio geeft ook aan dat het uiteraard niet zo bij elke video gaat maar we kunnen wel een conlcusie trekken aan de hand van zijn informatie. Zo weten we dat hij ongeveer 4 tot 5 euro per 1.000 views krijgt. Op zijn kanaal kun je zien hoeveel views hij haalt.

Wetende dat Gio elke dag een vlog plaatst, zien we dus dat hij elke dag minimaal een maandsalaris binnen haalt. Wel moet daar bij vermeld worden dat de advertentie inkomsten in December een stuk hoger liggen dan in de rest van het jaar. Slimme move om het in december uit te maken dus ;-).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RapNieuwsTV (@rapnieuwstv)

Meer van dit: