HomeGekkiesGerard uit Lang Leve de Liefde pakt zijn date eens effe lekker...

Gerard uit Lang Leve de Liefde pakt zijn date eens effe lekker van achter

Lang leve de liefde zit vol met ongemakkelijke momenten en eens te meer wordt dat bewezen door Gerard. Tijdens de dates bij LLDL moeten ze altijd met van die vragenkaartjes werken. Gerard kreeg de vraag waar hij zijn date wel zou willen aanraken.

Aanraken

Op de vraag waar Gerard zijn date het liefst zou aanraken, zie je de innerlijke strijd beginnen. Wat gaat hij zeggen? Gaat hij eerlijk zijn? Hij kan natuurlijk niet zomaar zeggen: “Aan je tieten”. Omdat Gerard zich niet zo snel kan bedenken wat hij moet zeggen, besluit hij het maar gewoon voor te doen.

Hij stottert wat en laat dan effe zien wat hij dan wel leuk vind om te doen. Hij vind het namelijk wel leuk om de achterkant zo bij iemand beet te mogen pakken. Het lijkt er niet op dat Gerard heel veel dames heeft aangeraakt maar je moet hem nageven, hij doet het wel!

Reacties

De reacties op het fragment zijn zoals gewoonlijk hilarisch. Een vrouw zegt: Als hij mij zo ineens had vastgepakt , had ik van zijn bril een racefiets gemaakt”. Een ander neemt het juist weer voor Gerard op: “Ey, hij deed het volgens mij prima hoor. Dit is, gok ik, ver buiten zijn comfort zone. Toch durft ie er wat van te maken”.

De innerlijke strijd die Gerard voert om wel of niet te zeggen wat hij denkt én de pijnlijk ongemakkelijke situatie als hij zijn date vast pakt, maken dit fragment weer iconisch. Ga zo door Gerard!

Meer van dit: