HomeWTF?!Dankzij deze geheime knop onder de spiegel van je auto, heb jij...

Dankzij deze geheime knop onder de spiegel van je auto, heb jij nooit meer last van felle koplampen

Als je regelmatig in het donker auto rijdt dan zul je ook wel eens last hebben van felle koplampen van andere weggebruikers. Zeker in de nieuwere auto’s zitten ongelofelijk felle lampen, die je behoorlijk kunnen verblinden. Maar wist je dat er gewoon een geheime ‘knop’ op je spiegel zit om daar voor eens en altijd mee af te rekenen?

Felle koplampen

Felle koplampen van een ander kunnen ontzettend vervelend zijn. Buiten dat het vervelend is, kan het ook gevaarlijk zijn wanneer je ineens verblind wordt. Toch is er al die tijd gewoon een oplossing. Wellicht wist je het niet maar er zit een geheime knop onder de binnenspiegel van je auto.

Deze knop kun je naar achter drukken, waardoor de spiegel verspringt. Hierdoor is het spiegelbeeld donker en worden de felle lampen gedimd. Een dame hoorde dit van haar vriendje en besloot het op Tiktok te zetten. Daar ging het clipje in korte tijd knetter viraal. Blijkbaar is dit namelijk een knop die vrijwel niemand kent en dat leverde dus leuke reacties op.

Oplossing

Het is een goede oplossing als je last hebt van flikkerende of felle lichten. Daarnaast kan het ook goed helpen bij nachtblindheid, omdat je kunt wennen aan het donker. De felle lampen van andere weggebruikers zijn een grote irritatie in het verkeer. Toch lag de oplossing al die tijd gewoon voor de hand.

Op het filmpje hieronder is duidelijk te zien waar de knop zit. Nog een filmpje daaronder laat goed zien hoe dat in het donker nu precies werkt. Vrijwel iedere auto heeft deze optie op de spiegel zitten. Het gaat je dan ook vast veel onnodige irritatie schelen nu je van deze knop afweet!

@everythingbrooklyn

my boyfriend is a genius. who knew! #fyp #todayyearsold #foryou #rearviewmirror

♬ original sound – phonographicmaterial

@everythingbrooklyn

Replying to @a.nalidiaa #fyp #foryou #viral

♬ original sound – phonographicmaterial

Meer van dit: