HomeTelevisieFirst Dates kijkers zijn programma kotsbeu na dit fragment: "Alleen maar LGBTQ+...

First Dates kijkers zijn programma kotsbeu na dit fragment: “Alleen maar LGBTQ+ gedoe”

First Dates is inmiddels al weer een aantal jaar op televisie en dat heeft de benodigde hilarische fragmenten opgeleverd. Tóch lijkt het erop dat de kijkers het programma nu beu beginnen te raken.

Kijkers klagen over het feit dat er in de laatste afleveringen ‘alleen nog maar LGBTQ+ onzin’ uitgezonden wordt. We hebben het even bekeken, maar dat lijkt nog reuze mee te vallen. Wat wel opvalt, is dat de socials van het programma het vaak uitlichten.

LGBTQ in First Dates

Liefde is liefde en of dat nou bestaat tussen twee mannen, twee vrouwen of tussen man en vrouw, zolang ze gelukkig zijn is het wel prima. Tóch struikelen heel veel mensen tegenwoordig over het feit dat ‘ongewone’ liefdes zo veel in de maatschappij worden belicht.

Waar de één het nodig acht om regenboogkleuren over te verven, wil de ander er gewoon niets mee te maken hebben. Die laatste groep laat zich nu steeds vaker horen op platformen van First Dates.

Bepaalde quota

Van de laatste paar fragmenten die First Dates deelt, valt meer dan de helft in de LGBTQ+ categorie. Dat schopt een hoop kijkers tegen hun verkeerde been. Sommige denken dat er een bepaalde diversiteitsquota gehaald moet worden.

Ze laten zich horen met reacties als: “Rot op met dit man. Dit wordt gewoon door je strot geduwd.” of “Is First Dates het nieuwe Grinder?”.

Wij zelf zijn van mening dat je iedereen lekker in hun waarde moet laten, maar kunnen ons wel voorstellen dat mensen er over kunnen vallen. Hieronder wat fragmenten waar de kijker op doelt.

Meer van dit: