HomeTelevisieFirst Dates deelnemer krijgt te horen dat zijn opgespoten lippen op een...

First Dates deelnemer krijgt te horen dat zijn opgespoten lippen op een pratende anus lijken

Als je meedoet aan First Dates dan hoop je absolute liefde te vinden. Althans… het is dát of je wil gewoon een beetje avontuur in het leven. Wat de motivatie van de gozer uit dit fragment is, is niet helemaal duidelijk. Hij had alleen vast niet gedacht dat hij te horen zou krijgen dat zijn lippen op een anus lijken.

Slap ouwehoeren

In tegenstelling tot Lang Leve de Liefde, het andere reality dating programma dat het zo goed doet, krijg je bij First Dates geen input voor een gesprek.

De gesprekken aan tafel moeten gevoerd worden en of dat nou echt de diepte in gaat of dat het over bloemetjes en bijtjes gaat, is eigenlijk een beetje aan jezelf. In dit geval ging de date tussen de twee heren al gauw over plastische chirurgie en dat leverde een hilarisch fragment op.

“Pratende anus”

De nuchtere man vraagt aan de ‘bewerkte’ man: “Dus jij hebt ook geen plastisch chirurg?”. De man beantwoord de vraag van zijn date met: “Ik heb wel mijn oogleden gecorrigeerd een paar jaar geleden. Ik heb namelijk best wel hangende oogleden.

“Ik heb mijn lippen ook een paar keer gedaan, terwijl ik al best volle lippen van mezelf heb hoor, maar dat vond ik gewoon wat mooier”. 

Zijn date neemt direct zijn kans om te reageren op deze onthulling. Hij vertelt: “Eén van mijn beste vrienden die doet het ook. Ik zeg altijd tegen hem, je lijkt wel een pratende anus. Ik zag het daarom ook inderdaad wel dat jij gedaan hebt, maar dat geeft niet”. 

We hoeven je vast niet meer te zeggen dat het geen match was. Bekijk hieronder de beelden van het moment.

Meer van dit: