HomeTelevisieFirst Dates deelneemster verschijnt op haar eigen begrafenis: "Leuk, toch?"

First Dates deelneemster verschijnt op haar eigen begrafenis: “Leuk, toch?”

Als je meedoet aan First Dates dan hoop je natuurlijk op een normale date. De meeste mensen weten inmiddels namelijk dat de bijzonderste figuren voorbijkomen in het programma. Natuurlijk hartstikke leuk om te zien als kijker, maar een stuk minder leuk voor de andere deelnemer. Je kunt namelijk niet vroegtijdig van tafel rennen als je date ineens een aantal schokkende opmerkingen maakt. 

Jeugdbegrafenis

Op het eerste oog is de date hartstikke gezellig. Als de mannelijke deelnemer vraagt hoe oud zijn date is, krijgt hij wel een heel bijzonder antwoord.

Ze vertelt namelijk dat ze net als hem 31 jaar is en dat ze haar 30e verjaardag op een erg bijzondere manier gevierd heeft. Ze heeft namelijk geen feestje gegeven, maar een ‘jeugdbegrafenis’.

Tijdens het gesprek zegt de dame: “Toen ik dertig werd, heb ik mijn jeugdbegrafenis gevierd. Dit was de begrafenis van mijn twintiger jaren. Dus ik had een uitvaartsetting, inclusief de koude koffie en de kleffe plakjes cake. Toen kwamen mensen ook binnen in het zwart. Zelf had ik een zwart gaasje voor mijn gezicht en een zwarte jurk aan. Het was echt een begrafenis.”

“Dat is wel echt op de grens”

Ondanks dat de man duidelijk geschokt is door het verhaal, vertelt de dame in geuren en kleuren verder. “Ik had ook een in memoriam boekje Was wel echt lachen dat.” 

De man is nog steeds en shock en reageert: “Dat is wel een beetje op de grens, maar ik zou er ook wel lekker op gaan, denk ik.”

Jonger ingeschat

Al snel gaat het gesprek verder over de leeftijd van de vrouw. De man kan namelijk niet geloven dat de dame echt 31 jaar is. En wil dat haar dan ook wel echt even duidelijk maken.

Hij zegt: “Ik had niet verwacht dat je ook 31 jaar was, ik dacht niet dat ze dat zouden doen. Is geen issue voor me hoor, maar ik kan het echt niet verwacht.”

Meer van dit: