HomeHumorDit stel in Lang Leve de Liefde vreet elkaar helemaal op

Dit stel in Lang Leve de Liefde vreet elkaar helemaal op

Er kan geen week voorbij gaan waarin we geen opmerkelijke fragmenten zien bij het programma Lang Leve de Liefde. Ook nu weer kunnen we naar een stel kijken dat elkaar al leuk genoeg vind om elkaar helemaal op te vreten. En zeg nou zelf, wat maakt het uit dat er een miljoen mensen naar zitten te kijken?

Tongworstelen

We zien het niet heel vaak dat stellen bij Lang Leve de Liefde met elkaar zitten te bekken maar dit stel neemt het er van. De spanning druipt er af en het gesprek gaat ook al regelmatig over wat ze wel en niet leuk vinden om in bed te doen.

Het is in ieder geval duidelijk dat ze elkaar wel zien zitten want als ze later de jacuzzi in stappen, proeven ze het achterste van de tong van elkaar. Een heftig potje tongworstelen volgt en dat gaat naar tevredenheid van beide deelnemers. Vooral de dame is niet bang om de eerste stappen te zetten. Ook wel eens verfrissend!

Lang Leve de Liefde

Programma makers zeggen dat er meer gebeurd in Lang Leve de Liefde dan dat we doorgaans zien. Doordat het programma vrij vroeg in de avond al op televisie komt, kunnen ze de meeste vrijpartijen niet echt uit zenden. Zo heel sporadisch wordt er wel het één en ander op beeld gewipt, maar ook dan zie je er niet heel erg veel van.

Wanneer dit stel naar bed gaat, zeggen ze ook slaaplekker tegen elkaar. Toch durf ik er wel vanuit te gaan dat er nog wel even aan de pretstok geslingerd is. Wellicht ging het er iets te heftig aan toe om het uit te zenden op het vroege tijdstip. De beelden kun je terugkijken in de video hier onder. De actie begint op 4 minuut 30

Meer van dit