HomeWTF?!Deze kinderen worden rijk van mayohandel op school: "Kantine te duur"

Deze kinderen worden rijk van mayohandel op school: “Kantine te duur”

We leven allemaal met een steeds duurder wordende maatschappij. Ook scholen worden daarbij geraakt waardoor dus uiteindelijk alles doorgerekend wordt aan de kinderen. Deze kinderen van een school in Middelburg deden daar hun voordeel mee!

Klodder mayonaise

De populaire kipburgers op de school uit Middelburg hebben het altijd goed gedaan. Sinds kort moet je echter geld bij betalen om een klodder mayo op je burger te krijgen. Toch zonde van het geld moeten de kinderen gedacht hebben.

Om toch een klodder mayo op die droge kipburger te krijgen, hadden ze zelf maar een fles mayo gekocht. Dat bleek flink in de smaak te vallen bij andere kinderen. Omdat het natuurlijk niet eerlijk is als jan en alleman profiteert van een goed idee, besloten de kinderen om geld te vragen voor een kloddertje mayo.

Massa is Kassa

De term die landelijk bekend is geworden door Peter Gillis, gaat hier wel op. Een fles mayo bevat zon 50 a 60 porties. Een portie kost bij de kinderen 10 cent dus ze zetten minimaal 5 euro per fles om. Echt rijk zullen ze van 1 fles niet worden maar als de hele school iedere dag en iedere pauze mayo komt kopen, dan kan het toch zo maar eens hard gaan!

Ze lijken er in ieder geval een heel proces van gemaakt te hebben. Dat proces loopt zelfs zo gesmeerd dat het viraal ging, waardoor zelfs de NOS er een item over wilde maken. Dat item is hier onder te zien in het filmpje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOS Stories (@nosstories)

Meer van dit: