HomeWTF?!Deze horrorfilm is zo eng dat mensen huilend de bioscoop uitlopen

Deze horrorfilm is zo eng dat mensen huilend de bioscoop uitlopen

Soms wordt een film geadverteerd als horrorfilm maar valt het in werkelijkheid enorm tegen. Dit is echter niet het geval bij de film Crimes of the Future. De film staat bekend als één van de aller engste films allertijden. Hij is zelfs zo heftig dat filmfanaten in paniek de bioscoop uit liepen.

Paniek

Van te voren waarschuwde David Cronenberg, de regisseur van de film, dat de film niet voor mietjes gemaakt is. De mensen die dachten dat dat wel mee viel, werden tijdens de première enorm verrast. De film werd voor het eerst vertoond op het filmfestival van Cannes maar dat ging niet helemaal zoals het had moeten gaan. Na een tijdje verlieten namelijk verschillende fans de zaal. Aan het einde van de film was de zaal zelfs helemaal leeggelopen en stonden er buiten mensen met paniek aanvallen!

Crimes of the Future

De film Crimes of the Future gaat over een soort ​​synthetische leefomgeving van de toekomst. Om de evolutie te versnellen, zouden mensen zich moeten aanpassen. Hierbij wordt erg duidelijk in beeld getoond hoe die veranderingen van fysieke variatie eruit moeten komen te zien. Je denkt van te voren na over hoe gek het kan zijn maar de beelden blijken toch te heftig voor mensen die niet weten wat ze kunnen verwachten.

horrorfilm crimes of the future

Horror fans

Voor échte horrorfans is niets te gek. Wij raden deze film dan ook ontzettend aan als je niets anders meer kunt vinden om jouw horror verlangen te stillen. Je kunt de film bekijken via Pathé Thuis of je kunt hem ergens stiekem downloaden.

Als je eerst de trailer wilt zien, dan kan je die hier onder bekijken!

Meer van dit: