HomeGekkiesDeze gozer bewijst waarom het soms onmogelijk is om zaken te doen...

Deze gozer bewijst waarom het soms onmogelijk is om zaken te doen op Marktplaats

Op onze website hebben we het regelmatig over zogenaamde marktplaats gekkies. Meestal komt dat door mensen die gewoon rare opmerkingen maken of rare foto’s sturen maar dit keer is het iemand die wel graag zaken wilt doen, maar letterlijk niet weet hoe.

Tweedehands djembé

Als je van plan bent om een instrument te gaan spelen dan kan het slim zijn om het eerst tweedehands te kopen. Je weet immers niet zeker of het je wel écht bevalt en dan is het zonde om direct een nieuwe te nemen. Zo probeerde iemand dan ook een djembé voor €40,- van Alex te verkopen.

Alex ging er mee akkoord maar ze kregen het toch niet voor elkaar om de deal te beklinken. Alex vertikt het namelijk om zijn adres te geven en dat zou toch wel handig zijn. Zeker omdat ze bij elkaar in de buurt wonen, zou het in een paar minuten geregeld kunnen zijn. Alex snapt er helaas helemaal niks van en gaat steeds wel akkoord, maar geeft dan zijn adres niet. Hij bewijst des te meer dat Marktplaats vol bijzondere mensen zit, waarbij het soms onmogelijk is om iets te kopen!

Het gesprek op marktplaats

Meer van dit: