HomeWTF?!Deze beveiliger in Almere pakt zelf de winkeldief maar aan

Deze beveiliger in Almere pakt zelf de winkeldief maar aan

Beveiligers zijn er om mensen en spullen veilig te houden. Je moet sowieso met je poten van andermans spullen afhouden maar de aanwezigheid van een beveiliger maakt het normaal gesproken nog minder logisch om wat te jatten. Toch hield het een winkeldief in Almere niet tegen.

Onrecht

Over het algemeen zijn beveiligers mensen die niet zo goed tegen onrecht kunnen. Zo ook deze beveiliger in Almere. Wanneer hij een winkeldief betrapt, heeft hij vermoedelijk geen zin om op de politie te wachten en gaat hij er zelf achteraan.

De beelden gingen al snel viraal en dat bracht meteen wat ophef met zich mee. Het lijkt alsof de beveiliger gewapend met een ijzeren staaf achter de man is aangegaan. De ophef is vooral dat mensen vinden dat het niet kan wat de beveiliger doet. Het heft in eigen handen nemen is namelijk niet hoe onze rechtsstaat zou werken.

De beelden

De beelden spreken helaas niet helemaal voor zich. Het is niet duidelijk wat er voor het starten van het filmpje gebeurd. Wel zie je de beveiliger de winkeldief even streng toespreken. Wij vinden niet dat hij te ver gaat maar het feit dat hij eigen rechter speelt is niet perse handig te noemen. Zelf je mening vormen? Check dan de beelden.

Meer van dit: