HomeTelevisieDanique doet mee aan Lang Leve de Liefde en wordt gekoppeld aan...

Danique doet mee aan Lang Leve de Liefde en wordt gekoppeld aan haar ‘vader’

Lang Leve de Liefde deelneemster Danique schrikt zich kapot wanneer ze ziet aan wie ze gekoppeld is. Mike lijkt namelijk ‘eng veel’ op haar vader. Mike ziet daar het probleem niet zo van in, wat dan weer heel raar is voor Danique.

Blind date

Deelnemers van Lang Leve de Liefde weten van te voren nooit aan wie ze gekoppeld zijn. Het is dan ook een blind date van minimaal 24 uur. Deelnemers zijn vaak enorm benieuwd wie ze tegenkomen.

Wanneer je als deelnemer van het programma de villa binnenstapt, kan je niet wachten om te zien met wie je opgescheept zit. In sommige gevallen kennen ze elkaar al, maar dit keer ging dat iets verder. Hoewel Mike zich van geen kwaad bewust was, was het voor Danique een feest der herkenning.

Vaderfiguur

Dames die een vaderfiguur gemist hebben, gaan vaak op zoek naar iemand die dat gemis een beetje kan opvangen. Waar sommige dames een vaderfiguur in hun leven missen, heeft Danique daar geen last van.

Wanneer ze Mike ziet, schrikt ze zich dan ook kapot: “Ik vind je een knappe gast, maar je lijkt eng veel op mijn vader.” laat ze hem weten.

Geen probleem

Mike hoort het aan, maar vindt het een beetje vreemd. Hij ziet het probleem er niet echt van in. Danique weet niet wat ze hoort en vraagt, “Jij valt toch ook niet op je moeder?!”

Mike moet er even over nadenken en komt dan tot de conclusie dat hij inderdaad niet op zijn moeder valt. Danique weet verder ook niet zo goed wat ze ermee aanmoet.

Meer van dit: