HomeWTF?!Bonnie wipte met 300 man in één vakantie, maar klaagt nu dat...

Bonnie wipte met 300 man in één vakantie, maar klaagt nu dat ze ‘de ware’ niet kan vinden

Tegenwoordig wordt er steeds meer gekeken naar de ‘bodycount’ van een persoon. En nu kennen we allemaal de gezegde nog: “Een man met veel tjikkies is stoer, maar een vrouw is een ….”

Zeer gevaarlijk dat we dit zeggen, want anno 2024 mag je dit natuurlijk niet meer vinden. Maar kun je als vrouw met een enorme ‘bodycount’ nog steeds de ware vinden?

Bonnie Blue

We hebben het al eens eerder gehad over Bonnie Blue. De 34-jarige dame ging naar Mexico met een nogal bijzondere missie. Tijdens haar 21-daagse vakantie wilde ze het bed delen met maar liefst 100 mannen. Uiteindelijk werden het 122 mannen en moest ze elke dag met 8 mannen het bed delen.

Natuurlijk deed ze dit niet voor niets. Ze is namelijk model van een bepaald platform, waarmee ze flink wat knaken verdiend. Haar vakantie leverde haar daarom ook ruim 200.000 duizend euro op.

Op zoek naar de ware

Ondanks dat Bonnie zeer tevreden is met haar leven, is ze nu toch wel op zoek naar de ware. Deze ware moet haar levensstijl wel accepteren, want ze is niet van plan om hier verandering in te brengen.

Ze heeft zelfs voor volgend jaar opnieuw een vakantie gepland, waarbij ze zoveel mogelijk mannen in bed wil krijgen.

Wat de rol van de ware hierin moet zijn is niet helemaal duidelijk. Misschien moet hij de camera vasthouden? Hoe dan ook, wij denken dat het vinden van de ware een uitdagende klus kan worden voor Bonnie Blue.

Voor de mensen die Bonnie niet kennen, heb ik onderaan het artikel nog wat kiekjes van haar toegevoegd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bonnie Blue (@bonnie_blue_xo)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bonnie Blue (@bonnie_blue_xo)

 

Meer van dit: