HomeTelevisieB&B Vol Liefde Walter geeft groots dansfeest bij Schiphol, maar loopt volledig...

B&B Vol Liefde Walter geeft groots dansfeest bij Schiphol, maar loopt volledig in de soep

Het aller populairste programma dat nu op televisie te zien is, is zéker weten B&B Vol Liefde. Elke werkdag kijken er meer dan een miljoen mensen naar de avonturen die de bed and breakfast eigenaren en hun dates, meemaken. Walter is de deelnemer die de meeste tongen los maakt, en heeft een dansfeest georganiseerd op Schiphol.

Dansfestijn

Walter is een hele spirituele man en zijn manier van leven is dus ook wel opvallend te noemen. Als hij iemand ziet, wil die bijvoorbeeld eerst even 8 seconden knuffelen om elkaars energie te voelen. Daarnaast vindt hij het belangrijk om af en toe eens even lekker de heupjes los te gooien.

Op zijn domein ‘Le Domaine Vert’ in Frankrijk, kun je ook workshops en retraites volgen om je spirituele kant te ontdekken. Er is een grote doelgroep voor maar een grotere doelgroep vindt het maar een rare snuiter. Walter zelf vindt zichzelf in ieder geval best wel relevant, en besloot om een gigantisch dansfestijn te organiseren bij Schiphol.

Gênant

Het werd groots aangekondigd en ook deelnemer Joy wilde graag wat van Walters relevantie meepakken. BN’ers Loiza Lamers en Hugo Kennis vonden het wel leuk om even te gaan kijken bij dit dansfeest, maar toen ze daar aankwamen, kwamen ze erachter dat er helemaal niemand op was komen dagen. Behalve wat pers en Hugo en Loiza dan.

Uiteindelijk stond er dus helemaal niemand te dansen, op Walter en Joy na. Ze deden net alsof ze het niet echt interesseerde, maar het is natuurlijk best zuur als je iets groots wilt vieren en dat het dan in de soep loopt. Toegegeven… als je een dansfeest organiseert en Loiza en Hugo zijn de enige gasten die komen opdagen, dan verzacht dat de pijn wel een beetje.

@tvmomentjes

Eventjes lekker dansen

♬ origineel geluid – al het moois

Meer van dit