HomeShowgekkiesZangcoach van Andre Hazes onthult: "Hij heeft iedereen voorgelogen"

Zangcoach van Andre Hazes onthult: “Hij heeft iedereen voorgelogen”

De zangcoach van Andre Hazes, Robin van Beek, heeft in een interview keihard uitgehaald naar zijn pupil. “Hij was niet eerlijk tegen mij en tegen zichzelf”. Hiermee doelt de coach op de immense groei die zijn spieren in korte periode maakte. Je leest het in onze juice afdeling

Hese stem

Robin van Beek merkte op dat de stem van Andre Hazes steeds heser werd. Dat zou volgens hem absoluut niet mogelijk moeten zijn als je elke dag zingt. “Wanneer je elke dag optreedt, train je automatisch je stembanden”. Hiermee stelt hij meteen dat het niet mogelijk was dat het aan het zingen lag.

Zangcoach van Beek heeft zelf wel een idee hoe het kwam dat de stem van Andre Hazes heser werd. Hij wijt dit aan de immense groei die Andre Hazes in zeer korte tijd doormaakte. Daarmee doelt hij op de flinke spiergroei die Hazes junior ontwikkelde. ”Iemand kan in slechts 4 maanden tijd niet zo groot worden, daar kwamen echt wel wat hulpmiddelen bij kijken”. Robin van Beek geeft aan dat hij dus absoluut niet eerlijk is geweest in die tijd.

Hulpmiddelen

We hebben even gekeken of het klopt dat je van anabolen een hese stem kunt krijgen en dat lijkt te kloppen. Stembanden zijn een soort van spieren die door anabolen ook getarget worden. Door anabolen kan je stem dus hees worden, maar ook hoog of juist laag. Lekker van afblijven als je met je stem je geld moet verdienen dus.

Meer van dit: