HomeShowgekkiesAndre Hazes deelt groot nieuws in emotionele boodschap

Andre Hazes deelt groot nieuws in emotionele boodschap

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Dat is wat Andre Hazes gedacht moet hebben bij het delen van zijn grote nieuws. Via zijn Instagram kanaal laat hij weten dat hij druk bezig is aan een comeback en dat 2023 zijn jaar moet gaan worden.

Het verleden

2021 was voor Andre junior natuurlijk een verschrikkelijk jaar. Iedereen heeft mee kunnen genieten van zijn breakdowns, familieruzies, affaires, trouwplannen en verslavingen. De gozer is pas 28 maar heeft al voor 50 jaar zijn leven geleefd.

2022 was voor Andre nog steeds niet top, maar hij heeft dat jaar wel echt aan zichzelf kunnen werken. Hij wil zijn leven beteren en dat laat hij zijn volgers weten via een emotioneel bericht. “Het grootste cadeau wat ik mijzelf kon geven was het afgelopen jaar. Waar ik aan mijzelf kon werken”, Zegt Andre tegen zijn volgers.

Brandend vuurtje

Het vuurtje brandt weer en daarmee kijkt hij met al het vertrouwen naar de toekomst. De omslag was het feit dat hij liedjes opgestuurd had gekregen. “een paar weken geleden zat ik bij mijn manager thuis en hij zei dat hij liedjes opgestuurd had gekregen. Ik hoorde liedjes die mij tranen in mijn ogen gaven van geluk. Zij vertelde wat ik voelde”.

Andre heeft ze afzender meteen opgebeld om de studio in te duiken. Laten we maar hopen dat hij nu écht het licht heeft gezien en dat we voortaan geen krantenkoppen meer hoeven te schrijven waarin te lezen valt dat alles weer mis is gegaan. We zijn al een Hazes te vroeg kwijtgeraakt. Laten we deze nou maar gewoon koesteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Showblad

Meer van dit: