HomeTelevisieAlberto ontmaskerd kinderlokker (72) terwijl zijn vrouw ernaast staat

Alberto ontmaskerd kinderlokker (72) terwijl zijn vrouw ernaast staat

In de aflevering van Undercover in Nederland was te zien hoe Alberto Stegeman een 72-jarige kinderlokker ontmaskerde. Dat deed hij terwijl zijn vrouw naast hem stond. Ze was totaal in shock om wat ze van Alberto hoorde en daar waren een hele hoop kijkers stil van.

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland is al jaren een begrip in de Nederlandse televisiewereld. In dit programma zien we hoe Alberto Stegeman op zoek gaat naar oplichters, kinderlokkers en ander gespuis. Je kunt van begin tot eind zien hoe het onderzoek in elkaar steekt. Ook de confrontatie is te zien, waarbij de boef in 9 van de 10 gevallen kan worden aangehouden.

In de aflevering van 5 november was te zien hoe Alberto onderzoek deed naar een 72-jarige man genaamd Piet L. Die zou kleine, jonge meisjes om foto’s vragen in ruil voor geld. De vader van een 11-jarig meisje kwam erachter toen zijn dochter met hele dure schoenen thuiskwam. Toen Alberto, Piet ging confronteren, liep daar zijn vrouw naast.

Vrouw in shock

In een parkeergarage besluit Alberto om Piet L. te confronteren. Alberto vertelt hem hardop wat Piet allemaal voor smerige praktijken doet, terwijl zijn vrouw alles mee kan luisteren. De 72-jarige smeerpijp probeert de boel nog te sussen, maar geeft al gauw toe. Zijn vrouw kan haar oren niet geloven en lijkt in totale shock en dat raakt de kijkers enorm.

Hoewel Piet natuurlijk een ongelofelijke smerige zielepoot is, die ze hopelijk aan de allergrootste schandpaal hangen, kan zijn vrouw hier natuurlijk niets aan doen. Ze wist van niets. Haar reactie maakte een hoop los bij de kijkers, die het met de vrouw te doen hadden. Hieronder kun je een aantal reacties lezen. Helemaal onderaan het artikel hebben we de Youtube video met de confrontatie staan.

 

Meer van dit